logo ouderbasis

Welkom op de web-pagina van de oudervereniging van Klim Op!

De oudervereniging omvat alle ouders die hun kind(eren) toevertrouwen aan de school, en wordt naar buiten toe vertegenwoordigd door de ouderbasis.

De ouderbasis zorgt voornamelijk voor het bevorderen van de relatie/wisselwerking tussen school, ouders en kinderen. Wij geven ook advies aan de school in aangelegenheden die betrekking hebben tot de ouders en de kinderen, en we werken aan de materiƫle uitbouw van de school door in overleg met de schoolhoofden activiteiten te organiseren.

Onze volledige statuten kan u pdfhier nalezen.

Als u vragen heeft, dan kan u ons altijd de voorzitter Sven Jacob contacteren: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

brievenbus ouderbasis

Vergaderingen

Onze info-vergaderingen beginnen telkens om 20u in de school, en zullen dit schooljaar doorgaan op volgende data:

Op deze info-vergaderingen wordt de school vertegenwoordigd door de directie en 2 leerkrachten. Alle ouders die willen deelnemen zijn welkom!

Sven Jacob
papa van Yu (3e middelbaar), Mei-Jun (1e middelbaar), Qingkun (2e leerjaar)
Gsm: 0495/26.16.17

Eric Adriaans