We willen de papierberg op school verkleinen. Daarom hopen we dat alle ouders de weg naar GIMME vinden: het digitale platform voor schoolbrieven en info.

Wist u dat u ook hier de brieven in een andere taal kan laten omzetten ?

Voor ouders die zich vorig jaar reeds aangemeld hebben:

1. Open gimme.eu en meld je aan.
  2. Klik in de linkerkolom op ‘extra kanaal volgen’. Je kan nu het vinkje bij de vorige klas weghalen en de nieuwe klas van uw kind(eren) aanvinken.

Voor ouders die zich nog niet aangemeld hebben:

1. Open gimme.eu en registreer je.
  2. Geef je mailadres en kies een paswoord. Omschrijf duidelijk wie je bent (‘mama van An’) tijdens de registratie.
  3. Klik op de knop "Kaart openen”. Klik op het pinnetje van onze school. Er schuift nu een paneel over het scherm met de details over de organisatie.
  4. Kies het juiste kanaal (= de klas van uw kinderen). Telkens je een kanaal aanvinkt zal je het kanaal zien verschijnen in het linker zijpaneel.

Meer info kan je vinden op http://help.gimme.eu.“Gimme” heeft ook een app die je  kan downloaden in de Apple App Store of in Google Play.

Op de Facebookpagina van de ouderbasis kan je ook een filmpje zien.

Kinderen waarvan de ouders een GIMME-account hebben, krijgen een sticker met het logo van Gimme op het agenda gekleefd. Wij verwachten dan ook dat deze ouders de brieven digitaal lezen. Voor hen drukken we niet standaard alle brieven af. Zo sparen we papier en bomen !

Dank je wel