scholenveldloopOp woensdag 22 september ging onder een stralende zon de scholenveldloop door. Alle scholen van Lier zorgen voor heel wat sportieve deelnemers. We zijn fier zijn op al die moedige en snelle lopers die voor onze school het beste van zichzelf gaven. Een aantal lopers mochten mee op het podium (we hebben in het 5de leerjaar zelfs het hele podium ingepakt!) maar ook aan alle andere lopers... een hele dikke proficiat!

De uitslagen kan je terugvinden op de website: https://sporten.uitinlier.be/nieuws/scholenloop-2021, en foto's vind je hier terug!

Update 1 oktober:

Voorbije week werd de klas van 4B verrast met een bezoekje van juf Hilde. Omdat deze klas met het grootste aantal deelnemers van onze school aanwezig was op de Lierse scholenveldloop ontvingen zij een sjiek diploma van juf Wencke, juf Hilde en meester Simon. Dit diploma zal een leuke plek krijgen in of aan de klas. Dikke proficiat aan Lara, Sami, Liv en Aleksej! Zij waren de deelnemers van deze klas.
En nogmaals... Juf Wencke, juf Hilde en meester Simon zijn erg trots op alle deelnemende Klimoppers, want elke sporter zette zijn of haar beste beentje voor en zorgde met een vrolijke snoet voor een plezante en sportieve namiddag!
 
diploma scholenveldloop