Juf Katrien

E-Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

L3C Large

Carnaval

IMG 20200221 WA0006  IMG 20200221 WA0007

Digitale week

Speciaal voor de digitale week kwam er een juf van digitale wolven naar onze klas. Eerst hebben we per 2 een robot gebouwd. Dat was zeker niet zo gemakkelijk. Daarna zijn we met de tablet aan de slag gegaan. Zo lieten we onze robot bewegen en zelfs muziek maken. Het was echt kei leuk!

Klimparcours

Met iedereen samen op één parcours, was een groot avontuur. Klimmen op banken, touwen, torens,… Elk stukje van het parcours was helemaal anders. Het was een super tof maar ook vermoeiend uur!

Voorleesweek

Tijdens de voorleesweek zijn er enkele grootouders en ouders speciaal naar school gekomen om voor ons voor te lezen. We hebben naar verschillende grappige en spannende verhalen geluisterd.

Museum

Met heel onze klas zijn we eens een kijkje gaan nemen in het stadsmuseum van Lier. We hebben een beetje geleerd over de reuzen, Sint-Gummarus en over de schapen. Van een bol pas afgeschoren wol hebben we een draad moeten draaien. Met al deze wollen draden hebben we het schaap van 3C een wollen jasje gegeven. Daarna hebben we met riet en klei onze eigen kleine klasreuzen gemaakt.