Instapklas

iKA
Liesbet Spinnox - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100304 resized
iKB
Amber Lens - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(vanaf januari)
P1100329 resized

1e kleuterklas

1KA
Elly Uytterhoeven - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joke Bonné - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100293 resized JokeBonne 
1KB
Charlotte Harzé - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CharlotteHarze
1KC
Charlotte Beevers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Joke Bonné - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JokeBonne

2e kleuterklas

2KA
Stefanie Meyers - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
StefanieMeyers
2KB
Ilse Volkaerts - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100303 resized
2KC
Risje Claes - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
RisjeClaes 

3e kleuterklas

3KA
Ilse Vervliet - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Elise Leemans - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100338 resized P1100332 resized
3KB
Ann De Vos - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100284 resized
3KC
Jasmine Van Camp - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100318 resized 

Bewegingsopvoeding

 
Simon Van den Bogaert - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100314 resized

Zorg

 
Laure Peleman en Lies Beullens (zorgcoördinatoren) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100341 resized P1100286 resized
 
Ilse Janssens (zorgteam) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
IlseJanssens
 
Eva Jacobs (zorgteam) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
EvaZorg
 
Joke Bonné (zorgteam) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JokeBonne
 
Jill Van Bedts - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JillVanBedts
 
Nele Van Sande (krullenbol) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
P1100311 resized
Juleke Cole (kinderverzorgster) - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 juleke cole

ICT-Coördinator

 
Bert Raes - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
(foto)

Ondersteuning

 
juf Betje
Betje
 
Charlotte Harzé - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
CharlotteHarze
 
Jill Van Bedts - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
JillVanBedts
 

Secretariaat

 
Greet Depreeuw - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
03/491.92.38
BBCB07D63C2743E5AE70DEB84F532450

Directie

 
Katrin Suetens - Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
03/491.92.36
jufKatrin